OVER S&W

Het restaurant opent zijn deuren in een pand dat voorheen verschillende functies heeft gehad. Van bouwmaterialenhandel, verfhandel tot een koffiebranderij. Een rauwe plek waar van alles is gebeurd en nog veel meer staat te gebeuren. Ons restaurant is niet te missen. Het ligt aan het begin van het Zeeburgerpad naast de molen van Brouwerij ’t IJ. Met een terras aan het water dat de hele dag in de zon ligt. Vanaf 18 april zijn wij gestart met een try out menu. De eerste twee maanden werken we samen met onze kritische gasten naar de openingsdatum eind mei. Vind je het dus leuk om ons feedback te geven in die eerste maanden, schroom dan niet om langs te komen!

Elke dag kun je met je vrienden komen eten en drinken. De ruimte is daarbij heel geschikt voor borrels, afstudeerfeestjes, skigroepen, reünies, bedrijfs- en teamuitjes. We hebben een restaurantgedeelte en een biertuingedeelte. Je waant je in Oostenrijk in een bierstube in het tarweveld met op de achtergrond de Alpen.

team_image
Tessa van Keulen
Oprichter / Eigenaar

“Ik ben een echte bouwer en had het vroeger altijd over dat ik een eigen zaak wilden openen. Nadat ik bij diverse startende initiatieven, zoals Alex Beleggersbank, Knab, nlgroeit en Aimforthemoon, betrokken ben geweest is dit gevoel alleen maar sterker geworden. Toen deze kans voorbij kwam, hoefde ik niet lang na te denken. En het is supergaaf dat ik dit concept nu kan opzetten op de plek waar vroeger het bouwmaterialenbedrijf van mijn familie heeft gezeten. Het bouwen en het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegoten.”

team_image
Boudewijn Siliakus
Oprichter / Eigenaar

“Mijn familie heeft meerdere hotels en restaurants vanaf nul opgebouwd. Daarnaast had mijn moeder haar eigen parfumerie en schoonheidssalon, waar we boven woonden. Het ondernemen is dan ook iets wat als kind al kriebelt. Na 4 jaar met veel plezier bij Heineken te hebben gewerkt, was het tijd om de sprong in het diepe te wagen. Maar eerst moest ik noodgedwongen ons familiebedrijf reorganiseren na het overlijden van mijn vader. Ik vind het fantastisch om samen met Tessa en Tjebbel Schnitzel & Weizen vanaf nul op te bouwen.”

team_image
Tjebbel Maris
Oprichter / Eigenaar

Ook ik ben opgegroeid in een familie met ondernemers. Na 6 jaar bij KPMG te hebben gewerkt, wilde ik het roer omgooien. Met mijn opgebouwde kennis wilde ik gaan ondernemen, zodat ik ook mijn creativiteit kan inzetten. Iets dat ik altijd al wilde doen.